Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Presentació "Dia 1", Sibar (14/04/10, Barcelona)

Dimecres 14 va ser el dia triat per la banda manresana Gossos per presentar a la premsa del nostre pais el seu nou treball d'estudi, "Dia 1". El lloc, el restaurant Sibar, a la masia Can Mirelletes.

"Dia 1" és el desè treball dels manresans, un disc que torna a trencar amb el que ens tenien acostumats, però que porta el segell de qualitat marca de la casa.

"Sembla que res ha canviat i tot està igual, però només ho sembla: avui és Dia 1, el dia en què tot comença i alguna cosa s'acaba. Dia 1 és l'inici d'allò nou, tan esperat i treballat, i que ja és aquí. L'oportunitat d'un canvi real, fruit del sentit comú. L'ocasió de fer net i quedar-nos amb l'essència d'allò que realment som. Per arribar a aquest Dia 1 primer ha calgut buidar la motxilla i treure tot el pes inútil que portàvem. Ens hem alliberat d'una dura càrrega que ens apartava de tantes possibilitats."

El 20 d'abril el disc arriba a les botigues, però si voleu ser dels primers en tenir-lo a les mans, podeu fer la compra anticipada des del web de Música Global.

No hay comentarios: