Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Sopa de Cabra torna el 9 de setembre


Després d'anys de rumors i esperances per milers de fans de la banda gironina, Sopa de Cabra ha desvetllat aquest matí la notícia que tothom esperava. Sopa de Cabra torna per oferir un únic concert el dia 9 de setembre, al Palau Sant Jordi de Barcelona.

La banda ho ha comunicat aquest matí a la roda de premsa que han organitzat al nou auditori de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna. Pel que fa als detalls del concert, encara no se sap quin serà el repertori ni si hi haurà teloner o artistes convidats. Tot i que de moment només es tracta d'un únic concert, la banda tampoc ha volgut deixar la porta tancada a una possible gira. 


Gerard Quintana, utilitzant la filosofia del tècnic del Barça, Josep Guardiola, ha remarcat que s'han de plantejar les coses partit a partit, i que ara per ara, el repte és tocar sols al Palau Sant Jordi. No es tracta d'un retorn, sinó de recuperar una mica l'esprit de la banda referent del rock català.

La data triada tampoc és una coincidència. Es celebren 10 anys del darrer concert de la banda a la Sala Razzmatazz i 20 anys del macro concert al Palau Sant Jordi, en aquella ocasió, amb Els Pets, Sau i Sangtraït.

Quintana també ha remarcat que el lloc triat pel concert, a part de ser un repte, també obre les portes a tots aquells que no van poder entrar per raons d'edat a la Sala Razzmatazz, i que en paraules del mateix Quintana, aquell fet els hi va trencar el cor.

Sopa de Cabra recupera la formació original, amb Gerard Quintana, Josep Thió, Francesc Cuco Lisícic, Jaume Solé Peck, Josep Bosch i Eduard Font (absent a la roda de premsa, i que substitueix el desaparegut Joan Cardona).

Les entrades es posaran a la venta aquest divendres dia 4, es podran comprar als punts de venta habituals (Servicaixa, Fnac, TicketMaster) i està previst que el concert comenci a les 21:30h. Els membres del grup han assegurat que un cop finalitzi el concert, cadascú seguirà treballant en els seus respectius projectes vitals.

No hay comentarios: