Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Jarabe de Palo, Reciclando Tour

Jarabe de Palo va passar per l'Auditori de Girona per presentar el seu Reciclando Tour, un espectacle diferent, divertit i ple de sorpreses.

Reciclando Tour ve a ser una gira on Jarabe de Palo recupera els seus grans èxits i els recicla, ja sigui a ritmes de swing, blues, rockabilly, salsa, etc. canviant els arrenjaments i les melodies.

A mes a mes, no hi falta una treballada posada en escena, amb tocs teatrals, interpretats pels mateixos músics, i tot plegat video-presentat per Andreu Buenafente, que al llarg de la nit ens intenta fer creure que ell és l'autor de La Flaca.

Tot un espectacle, on no hi falta la crítica als ítems principals de la música, com ara els crítics, els mànagers, el paper de la ràdio i la pirateria.

Un auditori ple a vessar es va rendir a les noves verions de Depende, El Lado Oscuro, Pura Sange, Déjame Vivir, Duerme Conmigo, Agua, l'esperadissima Flaca i A Tu Lado, i una apoteòsica versió elèctrica a ritme de rockabilly de Ying Yang. Grita va tancar la nit, una nit que va deparar nombroses sorpreses al públic assistent i que va satisfer l'espectació que havia aixecat aquest Reciclando Tour.

Sens dubtes, una grandissima nit d'espectacle en estat pur.

Aquí us deixo alguns videos trobats al Youtube.

La crítica als crítics: http://www.youtube.com/watch?v=v-0ebfpJ4Oo&feature=related

Que es Reciclando Tour? http://www.youtube.com/watch?v=MvsPRDgC0EI&feature=user

No hay comentarios: