Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Juanes, Palau Sant Jordi (25/06/08)


Ahir al vespre, Juanes va passar per Barcelona, en plena gira La Vida World Tour 2008.

Un Sant Jordi practicament ple es va rendir al colombià, que va oferir un concert memorable. Ja de bon principi es va posar el públic a la butxaca amb el primer tema, "A Dios le Pido" seguit a modus de medley de "No Creo en el Jamás" i "Mala Gente". Va ser un indici de com aniria la nit. Un públic entregadíssim no va parar de cantar cada lletra, mentre Juanes deixava anar els seus "Arriba Barça" i "Arriba Barcelona".

Seguirien els temes del seu darrer treball i d'altres de més antics, pero igualment esperats, com "Volverte a Ver", "Me Enamora", "La Camisa Negra" i "Para tu Amor", on Juanes es va acostar al públic i va provocar alguna llàgrima d'emoció a les entregadíssimes fans que van poder tocar el seu ídol.

Les cançons s'anaven encadenant sense treva, a ritme frenètic. La sorpresa de la nit va arribar amb "Nada Particular", el tema que canten a duo Juanes i Miguel Bose (al darrer disc d'aquest últim, "Papito").

Finalment "Nada Valgo sin tu Amor" va tancar una nit musical apoteòsica, amb un espectacle de llums i so en tota regla.

Van ser pràcticament dues hores intenses de concert. Juanes és el referent actual del rock llatí, amb un currículum pel que fa a nominacions i premis que més d'un voldria tenir i ahir al Sant Jordi va desmostrar que segueix en plena forma, i potser, en el seu millor moment artístic.

No hay comentarios: