Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Lupe Villar, Luz de Gas (02/02/09, Barcelona)


Presentació del disc "Kcor de Rock", ahir a la sala Luz de Gas, el primer disc en solitari de la que fou guitarrista de la mítica banda empordanesa Sangtraït.

Després de que a finals del 2001 la banda de la Jonquera decidís posar punt i final a la seva carrera, Villar es va llençar en solitari a principis del 2008 amb el disc "Kcor d rock" (Picap, 2008). Un any ha trigat en presentar oficialment el disc, en el seu primer directe, davant d'un públic entregadíssim.

Ahir a la nit Villar no estava sola damunt de l'escenari. L'acompanyaven antics companys de viatge, com Papa Juls i Martín Rodríguez (ex-Sangtraït), Dragonslayer, Víctor Estévez, Joanjo Bosk, Jordi Armengol i Ramón Ramos.

Tot i començar amb uns 20 minuts per sobre de l'hora prevista, el concert va satisfer les espectatives de gairebé tot el públic, que es va quedar amb ganes de més, i sobretot, amb ganes de més temes de Sangtraït. Villar va fer un repàs a pràcticament tot el disc, incloent en el repertori alguns dels hits de l'antiga banda empordanesa que van provocar el deliri dels nombrosos "heavis" que omplien la sala.

"El vol de l'home ocell" va tancar la nit. Les primeres notes del solo d'harmònica de Juls deixaven entreveure l'inici de la cançó -segurament- més esperada de la nit.

"Kcor d Rock" inclou una dotzena de versions dels grans clàssics del heavy mètal i rock dur adaptades al català, passant per Linkin Park, Iron Maiden, Queen, Deep Purple, Van Hallen o Scorpions entre d'altres.

No hay comentarios: