Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Keane, Can Batlló (27/10/09, Barcelona)


La banda britànica Keane ha sigut l'escollida per la companyia cervesera San Miguel per inaugurar a Barcelona la seva nova iniciativa San Miguel Unique's, un nou concepte de concerts exclusius.

El concert s'ha fet en un espai totalment diferent i a la vegada emblemàtic de la ciutat comtal i on mai abans s'havia pogut escoltar música en directe: el recinte industrial de Can Batlló. San Miguel va transformar per complet aquest espai, convertint-lo en una original sala de concerts.

Aquest espai tan especial s'ha mantingut en secret fins a l'últim moment (sense anar més lluny, em van confirmar l'acreditació amb dues hores i mitjà d'antelació)i només 1200 afortunats han pogut gaudir d'aquest concert. La clandestinitat i el secretisme han sigut els principals protagonistes al llarg de la campanya, involucrant als participants, fent-los sentir còmplices d'aquesta iniciativa.

Amb tot aquest panorama, Keane no podia permetre's el luxe de decebre el reduit auditori. La banda de Tom Chaplin va sortir a l'escenari amb ganes d'entregar-ho tot desde la primera nota. Amb una inusual proximitat i interacció amb el públic, Keane va obrir la nit amb "The Lovers Are Losing", el single del darrer treball d'estudi, Perfect Symmetry. "Everybody's Changing", segon tema de la nit i un dels seus majors hits feia embojir totalment el públic. La nit sens subte prometia altes dosis d'emocions i tot just començava. Seguirien entre altres "Bend and Break", "We Might As Well Be Strangers", "This Is The Last Time", "Is It Any Wonder?" i "Somewhere Only We Know" fins a completar un repertori format per una vintena de temes.

El concepte San Miguel Unique's busca portar la música a espais alternatius i especials on mai s'ha celebrat un concert i oferir als consumidors de San Miguel una magnífica oportunitat d'enriquir les seves experiències amb moments excepcinals i inigualables.

No hay comentarios: