Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Franz Ferdinand, Drassanes d'Unión Naval (04/11/10, Barcelona)


San Miguel Unique's torna per segon any consecutiu amb recitals exclusius, davant d'un auditori reduït i proper. La clandestinitat i el secretisme han sigut els dos elements que han acompanyat l'enorme campanya de màrqueting, involucrant sempre als participants a unir-se al reduït grup d'afortunats (600 entrades dobles) i ser còmplices de la iniciativa.

San Miguel Unique's busca portar la música a espais alternatius i especials, on la música en directe encara no ha arribat, i oferint així als amants de la música una oportunitat única, amb moments excepcionals i inigualables. Si l'any passat ens portaven a l'antic recinte de Can Batlló per gaudir del directe dels Keane (aquí ho podreu recordar) aquest any l'escenari escollit ha sigut la nau de les Drassanes d'Unión Naval de Barcelona, antic taller de mercants, al Port Vell. I la banda escollida enguany, els escocesos Franz Ferdinand.

I si l'any passat ja vam tenir problemes per poder fer les fotos des d'el reduït foso que hi havia a Can Batlló, aquest any la cosa pintava molt millor, veient l'espai que hi havia, gairebé uns dos metres. Però només va ser una il·lusió, ja que Franz Ferdinand no ens va permetre poder desenvolupar la nostra feina al lloc on en teoria ho hauriem d'haver fet. En el meu cas això va implicar agafar lloc a primera fila i barallar-me amb pseudofotògrafs i les seves reflex amateurs.

Això si, aquest any San Miguel va pensar en els que no bevem cervesa, i a la barra oferien també unes ampolles d'aigua, tot plegat acompanyat d'uns canapés i barra lliure habilitada a la zona VIP.

No hay comentarios: