Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Natxo Tarrés & The Wireless, Teatre de Juneda (30/04/11, Juneda)


El Teatre de Juneda va ser l'escenari escollit ahir a la nit per donar un primer tret de sortida al nou projecte de Natxo Tarrés, un espectacle homenatge a Bob Marley.

Tarrés no va sol en aquest vaixell. Va acompanyat d'una banda de luxe, els Wireless, formats per Roger Farré(Gossos), Dídac Fernàndez i Fernando Tejero (Macaco), Ritxi Dieguez i Damià Olivella.

Tots ells formen una banda que no deixa indiferent un cop pugen a l'escenari i comencen a desgranar el repertori, format per grans hits del mestre Marley, la gran majoria cantats en anglès, i altres adaptats al català. L'espectacle va acompanyat d'unes video-projeccions força espectaculars.

La data escollida per l'estrena de l'espectacle és el 13 de maig, a l'Auditori de Barcelona. Les entrades ja es poden comprar a través del Telentrada.

No us ho deixeu perdre, sincerament, és un espectacle fresc i ple d'energia positiva, una energia que us acompanya i enganxa al llarg del recital i us introdueix al món Marley. Deixeu-vos portar per aquesta energia.

1 comentario:

Àngel Sedó dijo...

Ei, jo també hi era!
Molt ben treballat, fantàstic, un 10!
Segur que serà tot un èxit. Respectuoses i bones adaptacions, els ritmes i sons molt ben aconseguits.