Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

The Pretty Reckless, Sala Razzmatazz 2 (06/07/11, Barcelona)


The Pretty Reckless, la banda de Taylor Momsen, la "pija" consentida de l'exitosa sèrie Gossip Girl, va descarregar anit tota la seva força a la Sala Razzmatazz 2, plena a vessar i amb una calor francament insuportable. Alguns problemes tècnics i un so massa alt i distorsionat en certes ocasions van deslluir una mica el concert. Momsen es va mostrar tal i com és ella, visceral i provocativa sense gaire miraments.

La portentosa veu de Momsen no obstant es va deixar notar en tot moment. Un bon futur l'espera si no es desvia massa del camí. El seu primer treball "Light Me Up", que ahir va sonar totalment íntegre, apunta bones maneres, un so totalment roquer, molt treballat, amb guitarres elèctriques molt potents i moments més relaxats amb temes més acústics. Cançons com ara els hits "Light me up", "Goin' down" o "Just tonight" van ser corejades a viva veu per tot el públic.

Els fotògrafs teniem assignats els tres primers temes. Després van ser els dos primers, i finalment, entre el desconcert que genera estar canviant de plans tres vegades en menys de deu minuts, van ser el primer tema i el sisè, ja que Taylor volia que fessim fotos al sisè tema. Fins aquí el de sempre. Un primer tema a les fosques, on treure una foto sense flash era impossible, i l'esperat sisè tema, on Taylor Momsen va convidar a pujar a l'escenari totes les noies disposades a ballar amb ella amb la roba mínima i imprescindible...

I seguint el tòpic aquell que diu que una imatge val més que mil paraules, mireu, mireu...The Pretty Reckless!




No hay comentarios: