Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Josep Thió, Caldes de Montbui (10/07/08)


Josep Thió va cloure ahir a la nit una nova edició del BEM Festival de Caldes de Montbui. El concert, gairebé de caire privat per l'assistència que hi havia va començar puntual a les 22h de la nit.

Si no fos pels incomprensibles errors d'horaris publicats a la mateixa web de l'ajuntament de Caldes de Montbui i del programa del festival, molta més gent de la que hi havia hagués gaudit del directe de l'ex-component de Sopa de Cabra. N'hi ha que vam tenir més sort, i vam poder disfrutar d'uns 40 minuts de concert, però d'altres només van poder veure un parell de temes.

I és que no s'enten com poden passar aquestes coses. Dos horaris publicats, a les 23h i a les 23:30h, als webs oficials. Sincerament, incomprensible.

Deixant de banda aquest incident, Josep Thió, ben acompanyat pels músics que habitualment toquen amb ell va oferir un recull de cançons del seu darrer treball "5000 Nits", amb pinzellades del seu primer disc ("Avui És Demà), i com no, les esperades cançons de la seva etapa amb Sopa de Cabra.

Un magnífic recital d'hora i mitja 100% Josep Thió, tal i com ens té acostumats. Ara haurem d'esperar fins a la tardor per gaudir d'un dels seus directes, i possiblement, amb nous temes que aviat veuran la llum.

No hay comentarios: