Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Skye, Espacio Movistar (16/07/08)

L'ex cantant del grup Morcheeba va passar ahir per l'Espacio Movistar de Barcelona per presentar el seu primer treball en solitari "Mind How You Go". Era el primer cop que Skye actuava en solitari a casa nostra.

El concert va començar amb mitja hora de retard, amb les excuses de la pròpia cantant per aquest petit incident, i és que a les 22h, l'Espacio presentava una entrada molt pobra. Passat quarts d'onze, la cosa va millorar notablement.

El concert va anar de menys a mes. Skye va presentar les noves cançons del disc, un viatge personal i intimista carregat d'emocions i de soul. No podien faltar alguns dels grans èxits de la seva etapa amb Morcheeba, fet que va fer les delícies dels fans més entregats.

La comunió total amb el públic va arribar al primer bis, on Skye va deleitar amb "Rome Wasn't Built In A Day". La va tocar acompanyada de la seva petita guitarra acústica, ja que, segons ens va explicar, la banda encara no la sabia tocar. Sens dubtes, va ser un dels moments de la nit, possiblement, el més esperat.

Skye va buscar la complicitat del públic entregant una dosi de simpatia, emocions i humilitat poc vista d'alt d'un escenari. I ho va aconseguir. Riures, mirades i comentaris buscant el feedback dels assistents van aconseguir que el públic acabés rendit als seus peus.


Tot un huracà de simpatia, que no obstant, no va tenir problema en aturar un dels temes quan es va adonar que un fotògraf estava immortalitzant els seus dos fills que corrien entre el públic, pregant que no se'n fessin fotos.

Després d'una hora i mitja de concert, ens vam quedar amb ganes de més. S'haurà d'esperar que Skye torni aviat a trepitjar els nostres escenaris.

No hay comentarios: