Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

The Cabriolets, Bikini (19/11/08, Barcelona)


The Cabriolets van passar ahir al vespre per la sala Bikini de Barcelona presentant el su primer treball discogràfic, publicat aquest mes d'octubre.

La conjunció del carisma magnètic de Bimba Bosé (veu) i els inclassificables artistes Diego Postigo (baix) i David Unison (bateria) ha donat lloc a The Cabriolets, una aventura musical tan excitant i polièdrica com la seva pròpia gestació.

Sons urbans amb influències de pop, soul, electrònica i R&B, que personalment, no em va arribar a convèncer del tot. Els cinc primers temes que vaig poder veure tenien el mateix ritme, seguint tots ells un patró molt similar.

Seguint amb el que sembla que comença a ser ja un mal hàbit a les sales de la ciutat, ahir a Bikini fer una foto decent es va convertir en missió impossible. Llum molt tènue, pràcticament sense cap focus frontal que il·luminés la cantant. Per molta resposta que tinguin les càmeres actuals a Iso's altes, segueixo negant-me a pujar la ISO a més de 1000. Manies meves, però aquest tema ja s'ha discutit moltes vegades, i no sé si trobarem una sortida. Sense llum, no hi ha foto. Perquè no es té en compte això?

No hay comentarios: