Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Josep Thió, Teatre Kursaal (20/11/08, Manresa)


Sala petita del Teatre Kursaal, últim concert de la gira d'enguany del gironí. Josep Thió va tancar ahir la seva darrera gira per les sales i teatres catalans, envoltat d'uns bons amics manresans, que van sortir a cantar un parell de cops.

La sala petita del Kursaal estava gairebé plena. Durant una hora i mitja, Josep Thió va oferir el recital que s'esperava, amb les noves cançons, els seus èxits i les seves nadales, que no podien faltar per la proximitat de les dates nadalenques.

Oriol Farré (Gossos) va col·laborar a "Silencis", fent el rol de Lluís Gavaldà. El manresà va deleitar a tots els assistents, que van poder gaudir amb la seva actuació, breu, però intensa. No obstant, aquesta no seria l'última sorpresa de la nit. Al segon bis de la nit Gossos van tornar a sortir per cantar "Quan Somrius", la popular nadala de Josep Thió, on van demostrar que no calen amplificadors per fer música.

Sempre és un plaer poder gaudir dels concerts d'en Thió. Ara per ara no n'hi ha més a la vista. Haurem d'estar atents a l'agenda.

No hay comentarios: