Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Amaral, Palau de la Música (02/04/09, Barcelona)


Convertit ja en tot un clàssic de la temporada primaveral, el Festival de Guitarra de Barcelona arriba al seu 20 aniversari. I ho fa com mereix tan especial ocasió, amb una programació de luxe, polièdrica i molt interessant, a la que tenen cabuda des d´autèntiques estrelles fins a nous valors del rock alternatiu, passant pel jazz, la world music i els imprescindibles apunts clàssics. Una veritable festa per als amants de la bona música.

Ahir a la nit, amb un Palau de la Música ple a vessar, Amaral es va encarregar de posar la banda sonora a la festa. Amb el seu cinquè disc, "Gato negro, dragón rojo" el tàndem format per Eva Amaral (veu) i Juan Aguirre (guitarra) ha confirmat que és un dels més populars i, alhora, admirats del pop espanyol, amb una obra que sintonitza amb la tradició del rock anglosaxó.

L'escenari triat no podia ser el millor per gaudir d'una vetllada més intima i propera i per gaudir d'un recull dels millors temes del duet.

El Festival de Guitarra tot just acaba de començar. No deixeu escapar l'oportunitat de gaudir d'algun dels concerts programats.

No hay comentarios: