Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Kate Ryan, Sala Bikini (22/04/09, Barcelona)


L'eurovisiva Kate Ryan està de gira per Europa. La cantant belga va oferir ahir a la nit un concert intens, amb certes reminiscències clarament disco dels anys 70 i 80.

Tot i començar amb 45 minuts de retard, Kate Ryan va apareixer al damunt de l'escenari amb un vestit realment ajustat, i amb micròfon revestit de brillants inclòs, es va pulir el repertori en una hora justa de concert. Com si d'una sessió disco non-stop es tractés, les 18 cançons es van encadenar una rera l'altra sense cap treva.

Ryan va presentar els temes del seu darrer treball "Free", però no hi van faltar els hits que l'han portat a convertir-se en la nova diva del pop dance a Europa, arrasant a les ràdio fòrmules i reventant les llistes d'èxits. "Voyage Voyage", el clàssic de Desireless, "Surrender", "Libertine", "Lily", "Je T'adore" o el seu primer èxit "Désanchantée" van sonar amb tota la contundència que s'esperava, tancant el concert amb dos bisos, "Ella Ella L'a", el tema tribut a Ella Fitzgerald que France Gall va popularitzar a finals dels 90, i de nou "Voyage Voyage".

Kate Ryan s'ha convertit en la nova reina de la música pop dance francesa, superant de llarg a les seves compatriotes Mylène Farmer i Alizée, i no sembla que tingui intenció de baixar del tron.

No hay comentarios: