Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Miquel Abras, Sala Luz de Gas B (28/10/10, Barcelona)


Miquel Abras va rebentar ahir a la nit la Sala Luz de Gas B. Gairebé 400 persones omplien la petita sala barcelonina per gaudir del potent i magnífic directe del bisbalenc, acompanyat per la seva habitual banda.

I és que quan el públic ve amb ganes de passar una molt bona estona, i els músics pujen a l'escenari amb la predisposició exemplar de donar-ho tot al llarg de l'hora i quart de concert, el resultat acaba sent espectacular.

No obstant, la nit començava amb un petit entrebanc per l'artista de la Bisbal, al trencar-se una corda de la seva guitarra just al primer tema. Sens dubtes aquesta podria ser una de les pitjors maneres de començar un concert, però quan a l'escenari t'acompanya una banda capaç de tirar endavant un contratemps com aquest, pots canviar la corda i tornar a l'escenari com si res hagués passat.

Miquel Abras va construir un repertori format per molts dels temes del seu darrer treball d'estudi "Temps de Zel", però no hi van faltar els hits dels dos treballs anteriors. Una hora i quart intensa de bona música i molta complicitat amb el públic. Possiblement, un dels seus millors concerts fins a la data.

No hay comentarios: