Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Jarabe de Palo, Fontajau (02/05/09, Girona)


Jarabe de Palo va passar per Fontajau (Girona) per presentar el seu Reciclando Tour, un espectacle diferent, divertit i ple de sorpreses.

Reciclando Tour vé a ser una gira on Jarabe de Palo recupera els seus grans èxits i els recicla, ja sigui a ritmes de swing, blues, rockabilly, salsa, etc. canviant els arrenjaments i les melodies.

A més a més, no hi falta una treballada posada en escena, amb tocs teatrals, interpretats pels mateixos músics, i tot plegat video-presentat per Andreu Buenafente, que al llarg de la nit ens intenta fer creure que ell és l'autor de La Flaca. Reciclando Tour s'ha concebut per ser interpretat principalment a teatres i auditoris, però dissabte es va poder comprovar que en grans recintes, aquest format no funciona gens malament.

Tot un espectacle, on no hi falta la crítica als principals sectors de la música, com ara els crítics, els mànagers, el paper de la ràdio i la pirateria.

El pavelló municipal d'esports es va rendir a les noves versions de "Depende", "Pura Sangre", "Déjame Vivir", "Duerme Conmigo", "Agua", l'esperadíssima "Flaca" i una apoteòsica versió elèctrica a ritme de rockabilly de "Ying Yang". "Grita" va tancar la nit, una nit que va deparar nombroses sorpreses al públic assistent i que va satisfer l'espectació que havia aixecat aquest Reciclando Tour.

No hay comentarios: