Fotografies i cròniques de concerts. (Totes les fotografies © Joan Enric Clofent)

Pep Sala, Sala Artèria (13/06/11, Barcelona)


La Sala Artèria va acollir ahir un concert molt especial, un concert del qual s'havia fet molta promoció i les espectatives sens dubtes eren molt altes. Amb el cartell de sold out penjat a la porta, Pep Sala es disposava a retre homenatge a un dels treballs més importants de Sau, "El Més Gran dels Pecadors". L'esperit d'en Carles Sabater segurament rondava per la platea del teatre, fent costat a Sala en els moments més emotius de la nit.

Pep Sala sortia a l'escenari acompanyat de la seva banda habitual amb mitja hora de retard sobre l'hora prevista d'inici. El repertori era evident, pràcticament el disc íntegre, amb alguna pinzellada èpica del Concert de Mitjanit i l'immortal "Boig per tu".

Un concert intens, de gairebé dues hores i mitja, on van sonar autèntics himnes que han marcat a tota la generació que va créixer amb Sau i que formen part també de la vida d'aquells que per edat, no podiem veure Sau en directe, però que igualment, disfrutavem amb aquelles cançons.

"Tu ho esperes tot de mi", "Amb la meva ombra", "La cançó de la noia de l'altre cantó del bar", "Tren de mitjanit", "Això es pot salvar", "Si un dia he de tornar" o "Fa molt que no sé res de tu" entre altres van sonar amb tota la seva força, fent reviure moltes emocions i sentiments.

L'ovació més sonada i com era d'esperar, va arribar amb "Boig per tu". A partir d'aquest punt, el concert va aixecar un vol totalment imparable, encadenant tema rera tema i fent embogir a tot el públic assistent. Una recta final del concert realment potent, molt potent i intensa. Dues hores i mitja que van passar volant.

No hay comentarios: